LA CASA DE LA MEL

A Alcover i dins de les muntanyes de Prades trobem una riquesa en flora mel·lífera silvestre, com: la farigola, l’espígol, el romaní, la sajolida, la sàlvia, etc. Per la qual cosa s’obté una mel d’extraordinària qualitat, pura, aromàtica i natural.

Imagen1.jpg
La Casa de la Mel, Mel el Remei és una empresa situada al centre del poble d’Alcover, a l’Alt Camp.

Som la tercera generació que treballem amb les abelles, amb dedicació i amb un nivell professional, tenim al voltant d’unes 600 arnes. Produint sempre amb l’esforç suficient i una feina ben feta obtenim una molt bona mel de qualitat.
Són molts els coneixements que han passat de generació en generació, i sempre mantenint el treball de forma tradicional com els nostres avis.

Elaborem la mel de les muntanyes de Prades, una zona amb un gran potencial per l’elaboració de la mel, i entre d’altres zones. El nostre producte es caracteritza per ser natural i per disposar de moltes propietats terapèutiques per al benestar de la salut i per una alimentació equilibrada i sana.

Oferim diferents productes de l’arna com són: la mel, el pol·len, la gelea reial, el pròpolis, la cera verge d’abella i diversos productes elaborats amb mel.

Mostrando los 7 resultados